dimecres, 5 de novembre del 2014

Dia Lliure

Un dels dies de la conferencia era dissabte així que em van donar un dia lliure la següent setmana. Vam aprofitar per anar a la Ambaixada a preguntar unes cosetes i de tornada vam fer unes paradetes a alguns punts de Tokyo que tenia ganes de tornar.
Primer, de camí a la primera destinació vam passar just pel costat de la Torre de Tokyo, la original. De dia potser no es tan maca com de nits, però sempre impressiona veure-la des de el peu. Just al costat de la torre hi ha un santuari així que han quedat unes fotus maques.




Després vam parar en la nostre primera destinació, el centre pokemon. És una tonteria, però em feia gracia tornar per veure la botiga. La quantitat de merchandaising que hi ha de Pokemon és increïble. Praticament hi ha de tot, mocadors, llibretes, tapers, roba entre peluixos i figures.

Després vam anar a Akihabara, però de camí ens va passar per Kanda i ens vam trobar una petita ganga, un plat de Katsukare (curry amb carn) per 400 yens. A part del enorme plat que ens vam posar, es podia tornar a emplenar de arròs tants cops com vulguis. El curry estava bastant bo.


Després vam arribar a la següent parada: El santuari que esta al costat de l'estació de Akihabara. Els que heu vist Steins;Gate el recordareu, doncs els el temple de Ruka Urushibara. Es una mica diferent de la serie, pero si recorda bastant. El santuari es bastant petitot però té bastants altars.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada