divendres, 7 de novembre del 2014

Nakano i Square Enix Store

Un d'aquest caps de setmana vam tenir que arreglar uns papers a Shinjuku i després vam aprofitar per anar a Nakano. Quant passàvem per Shinjuku va donar la casualitat que vam passar pel costat de la nova botia de Square Enix. La antiga botiga la han tancat fa poc (i tenia coses bastant interessants). La nova botiga és també un cafè, amb els corresponents dolços en forma de coses de la empresa. La zona de merchandaissing es bastant mes petita que l'anterior. La part més interessant és l'interior, on es mostren unes matèries al estil Final Fantassy VII (pero res com en Sephirot :C).


Després vam anar a Nakano, per satisfer les nostres necessitats otakus més bàsiques.Nakano és una estació de l'area metropolitana de Tokyo on hi ha el Nakano Broadway. Possiblement la primera meca del manga i el anime de la historia, molt anterior a Akihabara. Nakano concentra unes 15 botiges Mandarake (botigues dedicades a la segona mà de merchandaising otaku de tot els tipus) i una desena de botigues més entre primera i segona mà. El edifici és un laberint realment, té 3 plantes i una estructura de edifici japonés antic. Aquí vaig comprar un parell de coses de Love Live bastant barates, com el Blue Ray a 500 yens.




Però vam trobar dues coses interessant dins del edifici. Primer, el culturalment més interessant: una mena de pòster on explicaven per sobre, en angles, sobre algun personatge importat de la historia de Japó. La gracia es que la imatge esta dibuixada per l'autor de Jojo.

Per altre banda, vam trobar una cosa més interessant per la banda de les excentricitats de Japó: una maquina expenedora de calcetes usades. Les calcetes usades és una cosa que aquí es ven, té compradors. Abans hi havien pel carrer maquines mes grans que ho venien al carrer, però es va prohibir i ara només es ven en botigues especialitzades. No obstant, de tant en tant, si remires bé, pots trobar alguna així de forma dissimulada,



2 comentaris:

  1. Que guapa la 3a foto.

    Per cert, les calces porten certificat d'autenticitat? XD
    Quan paguen a les "col·legiales" per ser donants de calces? Se sap?
    Màquines de calçotets usats no n'hi ha, no?

    Adéu!!!

    ResponElimina
  2. Aquestes eres barates, aixi que no crec ni que siguin realment usades o bones.

    Pero les de veritat porten fotu, normalment.

    ResponElimina